Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Πωλείται το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου

Πωλείται το σπίτι του Δημήτρη ΜητροπάνουΠωλείται η πολυτελής μονοκατοικία...
όπου ζούσε μέχρι πρότινος η οικογένεια Μητροπάνου. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Βένια, και οι δύο κόρες του, Αναστασία και Μυρσίνη, μετακομίζουν από το Ψυχικό στο Κολωνάκι.
Στο Ψυχικό πάντως, ο Δημήτρης Μητροπάνος ζούσε τα τελευταία χρόνια ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Η αρχική τιμή αγοράς φτάνει τα 5.000.000 ευρώ και ήδη, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας έχουν αρχίσει να δείχνουν ενδιαφέρον πολλοί επίδοξοι αγοραστές.

Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου βρίσκεται δίπλα στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό και χτίστηκε γύρω στο 1950, ωστόσο ανακαινίστηκε πλήρως πριν από τέσσερα χρόνια, με τη διακόσμηση να φέρει τη σφραγίδα της Βένιας Μητροπάνου.

Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και δωμάτια για το προσωπικό, ενώ το ισόγειο χαρακτηρίζεται από το άνετο καθιστικό, στο οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος και η σύζυγος του υποδέχονταν τους φίλους τους, τις εποχές που στο σπίτι ακούγονταν μόνο γέλια και τραγούδια.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...