Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε στην Αρκαδία


Εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε στην ΑρκαδίαΟι συλληφθέντες είχαν ληστέψει ταχυδρομικό διανομέα

Μία εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Κερασίτσα Αρκαδίας εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Τρίπολης.

Οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα από την Τεγέα και την Τρίπολη, ηλικίας 34, 49 και 48 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία μέλη της οργάνωσης. Οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση επιβαίνοντας σε Ι.Χ., το οποίο είχε κλαπεί τον Ιανουάριο του 2012, από τα Βριλήσσια Αττικής, ακινητοποίησαν τον ταχυδρομικό διανομέα του χωριού την ώρα που αυτός κατέβαλε σύνταξη σε δικαιούχο του ΟΓΑ.

Οι δράστες, με την απειλή πιστολιών, του πήραν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν ο ταχυδρομικός σάκος που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα μαχαίρι καθώς και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Τρίπολης. 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...