Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αυτοκίνητο παρέσυρε 10χρονο αγοράκι


Με σοβαρότατα τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σοβαρά τραυματίστηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ένα 10χρονο αγοράκι, το οποίο έπαιζε με το ποδήλατό του και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε Βούλγαρος υπήκοος και έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Το ατύχημα έγινε στις 8.20 το βράδυ, σύμφωνα με το magnesianews.gr, όταν το παιδάκι βγήκε με το ποδήλατό του στον περιφερειακό της Ευξεινούπολης. Την ώρα εκείνη περνούσε με ταχύτητα ένας αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το 10χρονο αγοράκι που βγήκε στο δρόμο με το ποδήλατό του.

Επί τόπου πήγε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, που μετέφερε το άτυχο παιδάκι κατευθείαν στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στο πόδι και κρανιοεγκεφαλική κάκωση και το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Επί τόπου πήγαν αστυνομικοί του Αλμυρού, που οδήγησαν τον 31χρονο Βούλγαρο οδηγό στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατείται, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...