Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Πορτογαλία - Ολλανδία 2-1

 Οι Ίβηρες επικράτησαν 2-1 της Ολλανδίας και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί που θα βρούν τους Τσέχους.

ΛΗΞΗ αγώνα

90' + 2': Κίτρινη κάρτα στον Ζοάο Περέιρα.

90' Δεύτερο δοκάρι για τον Ρονάλντο στο παιχνίδι.

87΄Αλλαγή για την Πορτογαλία. Ο Νάνι αποχώρησε και στην θέση του ο Ρολάντο

82΄Δοκάρι για την Ολλανδία. Ίδιο σουτ με εκείνο στο γκολ του 1-0 αλλά από την άλλη πλευρά και το δεξί πόδι... στο δοκάρι η μπάλα

74' ΓΚΟΛ για την Πορτογαλία, 2-1.  Σε μια ακόμα υποδειγματική αντεπίθεση, ο Νάνι πάσαρε ωραία στον Ρονάλντο, εκείνος απέφυγε με άνεση τον προσωπικό του αντίπαλο και "εκτέλεσε" από κοντά τον Στεκέλενμπουργκ.

72' Μεγάλη ευκαιρία για την Πορτογαλία. Σε αντεπίθεση της Πορτογαλίας, ο Ρονάλντο έβγαλε πάσα "πάρε-βάλε" στον Νάνι, αλλά το κοντινό πλασέ πουδεύτερου έδιωξε εντυπωσιακά ο Στεκέλενμπουργκ.

72' Αλλαγή για την Πορτογαλία. Ο Κουστόδιο στη θέση του Μεϊρέλες

67' Αλλαγη για την Ολλανδία. Ο Αφελάι στη θέση του Βίλεμς

66' Μεγάλη επέμβαση του Στεκέλεμπουργκ σε σουτ του Μοεντράο από το ύψος της μεγάλης περιοχής

64' Αλλαγή για την Πορτογαλία. ο Ολιβέιρα στη θέση του Πόστιγκα

69' Κίτρινη κάρτα στον Σνάιντερ

60' Από θέση οφ σάιντ μπήκε το γκολ του Πόστιγκα, το σκορ παραμένει στο 1-1. Μετά από κακό σουτ του Κριστιάνο, ο Πόστιγκα επωφελήθηκε και σκόραρε από κοντά, αλλά ήταν εκτεθειμένος όταν έφευγε η μπάλα από το πόδι του συμπαίκτη του.

53' Σε ωραία σέντρα του Σνάιντερ από αριστερά, ο Φλάαρ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά την έστειλε έξω από το αριστερό δοκάρι

51' Κίτρινη κάρτα στον Βίλεμς για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουτίνιο

Έναρξη δεύτερου μέρους

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

35' Νέα ευκαιρία για την Πορτογαλία. Ο Μουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρονάλντο με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

33' Εντυπωσιακό σουτ από τον Ρονάλντο από πολύ μακριά, έστω και δύσκολα ο Στεκέλενμπουργκ απόκρουσε την μπάλα.


ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

28' ΓΚΟΛ για την Πορτογαλία, 1-1. Η υπέροχη κάθετη μπαλιά του Περέιρα βρήκε τον Ρονάλντο στην πλάτη της άμυνας κι εκείνος -απέναντι στον Στεκέλενμπουργκ- πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

23' Ο Στεκέλεμπουργκ είπε "οχι" στην κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Πορτογάλοι έχουν πάρει τα ηνία του αγώνα και πιέζουν για την ισοφάριση

18' Πάλι ευκαιρία για την Πορτογαλία. Ο Ραούλ Μεϊρέλες σούταρε από πλάγια και η μπάλα έφυγε άουτ.

17' Τεράστια ευκαιρία για τον Πορτογαλία. Ο Πόστιγκα έφυγε μόνος, έκανε το πλασέ, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε σε κόρνερ.

16' ΔΟΚΑΡΙ για τον Πορτογαλία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την προσπάθεια από αριστερά, έκλεισε προς την περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

12' ΓΚΟΛ για την Ολλανδία, 0-1. Ο Ρόμπεν έκανε την προσπάθεια από δεξιά και γύρισε στον Φαν Ντε Φάαρτ. Ο τελευταίος έκανε το δυνατό σουτ με φάλτσο και έδωσε το προβάδισμα στην Ολλανδία. Ομως ακόμα οι "oράνιε" θέλουν ένα ακόμα γκολ για να περάσουν και ταυτόχρονα να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία.

7' Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε από πολύ μακριά φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και τελικά έφυγε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Στεκέλεμπουργκ κέρδισε φάουλ.

1΄Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία (Μπέντο):Πατρίσιο, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Περέιρα, Βελόσο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Νάνι, Ρονάλντο, Πόστιγκα

Αναπληρωματικοί για την Πορτογαλία οι: Εντουάρντο, Μπέτο, Κόστα, Ρολάντο, Λόπες, Κουστόδιο, Κουαρέσμα, Μίκαελ, Βιάνα, Αλμέιδα, Νέλσον, Βαρέλα.

Ολλανδία (Μάρβαϊκ):Στεκέλεμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Ματάισεν, Βλάαρ, Βίλεμς, Ντε Γιόνγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν ντερ Φάαρτ, Χούντελαρ, Φαν Πέρσι

Στον πάγκο για τους Ολλανδούς θα είναι οι: Βορμ, Κρουλ, Χάιτινχα, Μπούμα, Μπουλαρούζ, Φαν Μπόμελ, Σχάαρς, Στρούτμαν, Κάουτ, Ντε Γιόνγκ, Νάρσινγκ, Αφελάι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...