Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ηλικιωμένοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο


Έκκληση να μη μπει λουκέτο στο Μουστογιάννειο γηροκομείο στη Γορτυνία

Δραματική έκκληση να μη μπει λουκέτο στο Μουστογιάννειο γηροκομείο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στα Τρόπαια Γορτυνίας, απευθύνουν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι.

Το ίδρυμα βρίσκεται κοντά στο κλείσιμο, μετά τη διακοπή λειτουργίας της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη», στην οποία ανήκε το ίδρυμα και είχε την ευθύνη διαχείρισης και λειτουργίας του.

Το ίδρυμα αυτό εγκαινιάστηκε στις 22 Οκτωβρίου 2006 από το μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλο, και φιλοξενεί περίπου 20 γέροντες και γερόντισσες από την ευρύτερη περιοχή. Εκτός από τους τροφίμους του ιδρύματος που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, απειλούνται να χάσουν τη δουλειά τους και δέκα περίπου εργαζόμενοι. Ανάστατοι οι τρόφιμοι του ιδρύματος, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, απευθύνουν έκκληση να μην μπει λουκέτο στο γηροκομείο.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...