Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Γαστούνη: Η αλήθεια για τη βόλτα της "Χρυσής Αυγής" στη λαϊκή


Βόλτα γνωριμίας με τους μικροπωλητές στη λαϊκή της Γαστούνης και όχι προσπάθεια επιβολής της τάξης, χαρακτήρισε την παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί , ο υποψήφιος βουλευτής στην Ηλεία
Κωνσταντίνος Νικήτας και τόνισε ότι αν κάποιοι αλλοδαποί μικροπωλητές τους είδαν κ έφυγαν δεν το έκαναν από φόβο αλλά ίσως επειδή ξεπούλησαν την πραμάτεια τους !

«Μας κάλεσε ο κόσμος και πήγαμε εκεί. Δεν παίξαμε τον ρόλο του αστυνομικού. Κάναμε απλά μια βόλτα…» δήλωσε στο ΙΟΝΙΟΝ FM και στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ο κ. Νικήτας.
« Οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν αυτές τις φασιστικές νοοτροπίες. Στην δημοκρατία δεν χωράνε αυτά. Με τραμπουκισμούς και βία δεν λύνεται το θέμα των μεταναστών στη χώρα μας» δήλωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία Μάκης Μπαλαούρας.

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποκαθιστά την αστυνομία και να παίζει τον ρόλο των διωκτικών Αρχών. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα και αν κάποιος το διαπράξει και γίνει καταγγελία θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου…» ανάφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Ηλίας Παναγούλης.
ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...