Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Κουτσούκος: Το ΠΑΣΟΚ ρυθμιστής των εξελίξεων και εγγυητής της ομαλής πορείας της Χώρας

kouts2Δελτίο Τύπου
Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης, αλλά και στο Δημαρχείο Τραγανού με μαζική συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος μαζί
kouts1kouts3με τις συνυποψήφιές του Μαρία Πετραλιά, Αγγελική Πολυζωγοπούλου και Μάγδα Ψαρρού, στα πλαίσια της προεκλογικής εξόρμησης του ΠΑΣΟΚ σ’ όλους τους Δήμους της Ηλείας.

Ο κ. Κουτσούκος τόνισε ότι η ακυβερνησία είναι επικίνδυνη για την χώρα,  οξύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας και κύριοι υπεύθυνοι είναι τόσο ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ. που ζητούσε επίμονα εκλογές την ώρα της διαπραγμάτευσης, όσο και ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποδέχθηκε καμία πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 6ης Μάη.

Παρασυρόμενοι και οι δύο, συνέχισε ο κ. Κουτσούκος, από την χίμαιρα της αυτοδυναμίας επιδίδονται σε μια ξεπερασμένου τύπου διχαστική για το λαό αντιπαράθεση, την ώρα που, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, η εντολή του λαού είναι συνεργασία και εθνική συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί επιτέλους η κρίση.

Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε τα συμπεράσματά του από το αποτέλεσμα των εκλογών, έκανε την αυτοκριτική του και χάραξε μια νέα πορεία για την αναγέννηση του σοσιαλιστικού κινήματος στη βάση αρχών και ιδεών και μιλάει στους Έλληνες πολίτες μόνο με τη γλώσσα της αλήθειας.

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την απεξάρτηση της χώρας από τα δεσμά των δανειακών συμβάσεων, με τα 6 σημεία που έχει παρουσιάσει ο κ. Βενιζέλος και πάνω σ’ αυτή τη βάση έχει συζητήσει με το Γάλλο Πρόεδρο κ. Ολάντ και τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, θα αποτελέσει την επόμενη μέρα των εκλογών τον κοινό τύπο για τον σχηματισμό υπεύθυνης κυβέρνησης επεσήμανε ο κ. Κουτσούκος.

Στη βάση αυτής της πρότασης το ΠΑΣΟΚ εγγυάται ότι δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών και δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ότι θα υπάρξει ρευστότητα στην αγορά και επανεκκίνηση των μεγάλων έργων, καθώς επίσης ότι θα συνεχίσει η εισροή των ευρωπαϊκών πόρων που αφορούν την ανάπτυξη και τους αγρότες.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κουτσούκος κάλεσε τους παρευρισκομένους να δώσουν τη μάχη για ισχυρό ΠΑΣΟΚ, γιατί μόνο έτσι υπάρχει εγγύηση για την πορεία και την ασφάλεια της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...