Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Σοκ: Τραγικό τροχαίο - βρήκαν το χέρι και δεν έβρισκαν το πτώμα!

emak1Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ιόνια Οδό (παράκαμψη Αγρινίου), κοντά στην έξοδο προς Κουβαρά μετά από παράσυρση πεζού
από Ι.Χ.  αυτοκίνητο. Χρειάστηκε η ΕΜΑΚ για να βρεθεί το θύμα του τροχαίου!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όταν οδηγός αυτοκινήτου με Κερκυραϊκά στοιχεία, επειδή το αυτοκίνητό του υπέστη μηχανική βλάβη,  βγήκε στο δρόμο σε αναζήτηση βοήθειας, στην Ιόνια οδό, κοντά στην έξοδο προς Κουβαρά. Διερχόμενο αυτοκίνητο με πολύ μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός του οποίου δεν είδε τον άτυχο άνδρα, τον παρέσυρε εκσφενδονίζοντάς τον δεκάδες μέτρα μακριά.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που έκανε την παράσυρση ειδοποίησαν την τροχαία, που έσπευσε με άνδρες της στο σημείο του δυστυχήματος. Εκεί, ξεκίνησαν και οι δραματικές αναζητήσεις για την ανεύρεση του θύματος, αφού στο σημείο της πρόσκρουσης υπήρχε μόνο ένα μακάβριο εύρημα:  το κομμένο χέρι του άτυχου άνδρα.

Αστυνομικοί προσπαθούσαν μάταια να βρουν την σορό του μέσα στη νύχτα και τελικά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και ομάδα της ΕΜΑΚ από την Πάτρα. Οι πυροσβέστες μετά από αναζητήσεις κατάφεραν το πρωί να βρουν το πτώμα του άτυχου οδηγού 50 μέτρα μακριά από το σημείο όπου παρασύρθηκε. 

Η αστυνομία, γνωρίζει τα στοιχεία του κατόχου του αυτοκινήτου, που πρόκειται για άνδρα 57 ετών από την Κέρκυρα, αλλά θα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση με το θύμα του τροχαίου, ώστε να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα.

Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός και οι επιβάτες του αυτοκινήτου που έκανε την παράσυρση.Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
agriniopress.gr -ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...