Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Καζάνι που βράζει" ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης μετά την παραίτηση Πόπορη


poporis1Μία ακόμα παραίτηση έρχεται να κλονίσει την συνοχή της πλειοψηφούσας παράταξης στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας
Στάθη Αρβανιτάκη για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και την ανάκληση των καθηκόντων του αντιδημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου, υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Γρηγόρης Πόπορης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρώτη" ο δήμαρχος Δημήτρης Αρβανίτης αναφερόμενος στην παραίτηση του Γ. Πόπορη σημείωσε "Ο κ. Πόπορης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και επομένως από όλα τα αξιώματα που κατέχει, για προσωπικούς λόγους.

Η επιστολή του θα αναγνωσθεί την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου αναμένεται να γίνει αποδεκτή. Εντός των ημερών θα ληφθεί η απόφαση για τον αντικαταστάτη του". Την ίδια ώρα η φημολογία, για δυσαρέσκεια ορισμένων δημοτικών συμβούλων ολοένα και αυξάνει, πυροδοτώντας διάφορα σενάρια αναφορικά με την αυριανή συνεδρίαση.

Ο κ. Πόπορης απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο...
ilialive.gr - protinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...