Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αυριο η Νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνοστο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ


ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Φυσιολατρία  Ορειβασία  Οικολογία                                                            
 26 / 06 / 2012   
Σύλλογος μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..   Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                            
Αριθ. Πρωτ. 294  Τηλ. 6974070997  e-mail goumerios@yahoo.gr                                                             
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 25  11472  ΑΘΗΝΑ
Παράρτημα  ΓΟΥΜΕΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ )
ΠΡΟΣ  Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ
ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ  
( ΚΥΛΛΗΝΗ, ΚΑΣΤΡΟ, ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ) στις 3 Ιουλιου 2012.
 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας συνδιοργανωνει με τον
ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ και την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. την 1η Πανελληνια Πεζοπορια νυχτερινη  με πανσεληνο στις 3 Ιουλιου 2012 ημερα Τριτη στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ ( ΚΥΛΛΗΝΗ, ΚΑΣΤΡΟ, ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ).
Συμμετέχουν το Δ.Δ. ΚΑΣΤΡΟΥ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΑΣΤΡΟΥ ( ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ), ο  Εκπολιτιστικός Σύλλογος  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ( ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ ), ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΥΛΛΗΝΗΣ
( Η ΓΛΑΡΕΤΖΑ ), και ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν διαδρομή με διαφορετική χρονική διάρκεια, τετράωρη ( ολόκληρο το παραλιακό μονοπάτι ), δυο όρων και μιας ώρας.
Το μονοπάτι είναι πανέμορφο βαθμός δυσκολίας Α με πολλές εναλλαγές βότσαλα, βράχια, αμμουδιά και στο μεγαλύτερο μέρος του θαλασσοκρινα που ευοδιαζουν τους περιπατητές τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Αυτοί που θα λάβουν μέρος στην πεζοπορία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους σακίδιο, παπούτσια σπορτεξ με σκληρό πέλμα για την πεζοπορία, χοντρές κάλτσες, δεύτερο ζεύγος παπούτσια, νερό, αντιανεμικό, μπαστουνι, ελαφρια ενδυμασια, φακο, μαγιο,πετσετα.
Το προγραμμα προβλεπει στο τελος της διαδρομης μια ωρα περπατημα ξυπολυτος στην αμμο, καθως και ιαματικο λουτρο στα θειουχα λουτρα της Κυλληνης.
Σε αυτους που θα λαβουν μερος στην πεζοπορια θα επιδωθει ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ που εχει δημιουργησει το καλλιτεχνικο τμημα του Συλλογου μας.
Στους περιπατητες στο τελος της διαδρομης  θα προσφερθει φαγητο καθως και καταλληλη μουσικη για χορο.
Στο τελος της διαδρομης στα ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ θα υπαρχει λεοφωρειο του ΔΗΜΟΥ για να μεταφερει τους περιπατητες στα αυτοκινητα τους.   
Τοπος και ωρα συναντησης στο λιμανι της Κυλληνης ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ και ωρα 19.00 μ.μ. για αυτους που θα κανουν την τετραωρη διαδρομη. Για συμμετοχη στο τηλ. 6974070997,  Προεδρο  κ. Παναγιωτη Αχιλλεοπουλο.
Για οσους θελουν να διανυχτερευσουν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια στα ΞΕΝΟΔΩΧΕΙΑ της περιοχης μας, καθως και χωρος για σκηνες στο χωριο ΝΕΟΧΩΡΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ στο ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ, η συμμετοχη είναι δωρεαν.
 Όλο το  χρόνο επισκέπτες για πεζοπορίες στο Διχτυο των ( 450 χιλιομετρων ) πρασινων μονοπατιων που εχει δημιουργησει ο Συλλογος μας στο ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ.
Θελουμε να συγχαρουμε τον Γεν. Δ/ντη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΝΑΔΑΚΗ του GRECOTEL OLYMPIA RIVIERA RESORT για την συμπαρασταση του στις πρωτοβουλιες μας και για την υποσχεση του να μας βοηθησει στην σημανση  του ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ.
Επισης να ευχαριστησουμε θερμα τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, τον ΑΝΤ/ΡΧΟ κ. ΠΟΠΟΡΗ ΓΡΗΓΟΡΗ και τον ΑΝΤ/ΡΧΟ κ. ΤΑΚΗ ΚΟΛΙΑ  για την βοηθεια τους και την αμεριστη συμπαρασταση τους στις πρωτοβουλιες μας και την ενταξη τους στις Πολιτιστικες Εκδηλωσεις  2012 του ΔΗΜΟΥ.
Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟ, καθως και τα Μ.Μ.Ε. του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ & της υπόλοιπης ΕΛΛΑΔΑΣ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις πρωτοβουλίες μας.
Με τιμή και εκτίμηση για το Δ.Σ. Με φυσιολατρικούς & οικολογικούς χαιρετισμούς .
                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                 ΕΦΗ ΣΚΟΥΦΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Μ.Μ.Ε. Αρχές, Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία, Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε 
Εμεις οι ΗΛΕΙΟΙ ας ενωσουμε τις δυναμεις μας να προστατευσουμε τα μνημεια μας και
να τ’αναδειξουμε για την προσελκυση επισκεπτων ολο το χρονο στο ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ.
Τιμή και ευθύνη να κατάγεσαι από την Ηλειακή Ολυμπιακή Γη!!
Πεζοπορια μια ωρα την ημερα τον γιατρο τον κανει περα!!;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...