Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Συνεχίζεται με επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Δάφνης


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Συνεχίζεται με επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ ΔάφνηςΣτην τελική ευθεία βρίσκεται το 3ο Φεστιβάλ Δάφνης του δήμου Ήλιδας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός- Μορφωτικός Σύλλογος Δάφνης «Κ. ΒΑΡΝΑΛΗΣ» και που έχει καταφέρει να αποκτήσει πιστούς φίλους, ενώ διευρύνεται συνεχώς με νέες δράσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Δάφνης, η έκθεση βιβλίου, ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Βιβλία και φωτογραφίες
Στην έκθεση βιβλίου συμμετείχαν τα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας: «Βιβλιοχώρος», «Γνώση» και «Κύκλος», με πολλές νέες εκδόσεις, ενώ στην έκθεση φωτογραφίας συμμετείχε η Ομάδα Εφήβων φωτογραφίας του Κέντρου Πρόληψης «Παρεμβάσεις» που συγκροτήθηκε φέτος, με στόχο να έρθουν οι έφηβοι σε επαφή με την φιλοσοφία της πρόληψης  των εξαρτήσεων μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.
patris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...