Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δήλωση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτρη Αρβανίτη



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360 814
2623.0.29285









Δελτίο Τύπου




Δήλωση Δημάρχου κ. Δημήτρη Αρβανίτη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Μια νέα εποχή ξεκινά. Ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή ενός ανθρώπου, και δη νέου, είναι η φοιτητική.

Η μετάβαση στην ακαδημαϊκή ζωή αποτελεί καθοριστικό σταυροδρόμι για τους νέους, για τους οποίους ανοίγει ένας  νέος κύκλος γνώσης , ύστερα από μια κοπιαστική και εντατική προσπάθεια χρόνων, για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους.

Με την εισαγωγή στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας τα όνειρα κάθε νέου και κάθε νέας  πραγματώνονται και ταυτόχρονα ανοίγει ο δρόμος για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία και εξέλιξη.

Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα, σημαντική και αναγκαία, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, η επένδυση στη γνώση και στη μόρφωση.

Οι νέες γενιές, οι νέοι άνθρωποι του Δήμου μας και όλης  της χώρας  αποτελούν τα “κλειδιά” για την ανάταση, την ανασύνταξη και την δυναμική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς και δράσεις της κοινωνίας μας.

Εύχομαι ολόψυχα και από καρδιάς  σε όλα τα νέα παιδιά καλή και γόνιμη ακαδημαϊκή πορεία και σταδιοδρομία”.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...