Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε η ληστεία της Ανδραβίδας;

listeiaΣοβαρότατα στοιχεία που οδηγούν στους δράστες της ληστείας που συνέβη το βράδυ της 23ης Ιουλίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ανδραβίδας, έχει σύμφωνα με
αποκλειστικές πληροφορίες του ilialive.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.


Το βράδυ της Τρίτης άνδρες της Υποδιεύθυνσης μαζί με τους συναδέλφους τους από την Ειδική Ομάδα Δράσης της Α.Δ. Ηλείας, έκαναν έρευνες στην περιοχή της Βουπρασίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί δεν γύρισαν από εκεί με άδεια χέρια. Προσήγαγαν τουλάχιστον τρία άτομα υπηκόους Μπαγκλαντές, οι οποίοι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες για την ώρα πληροφορίες, έχουν αναγνωριστεί από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Έως αργά χθες το βράδυ συνεχιζόταν η προανάκριση και ίσως σήμερα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Η ληστεία είχε γίνει σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη διασταύρωση της Παλιάς Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Διαμαντή με την οδό Ε.Ο. - Κυλλήνης, στην Ανδραβίδα περίπου στις δέκα το βράδυ της 23ης Ιουλίου.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί πως οι τρεις δράστες ήταν, που δεν είχαν χρησιμοποίησει κάποιο πυροβόλο όπλο, αλλά έναν ηλεκτρικό εκκενωτή. Είχαν αποσπάσει το ποσό των 3.000 ευρώ και έφυγαν με άγνωστο μέσο. Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου είχε ξυλοκοπήθηκε πολύ άγρια από τους δράστες και είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...