Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Χωρίς κόσμο η πρεμιέρα της ΑΕΚ


Απίθανο θεωρείται να αγωνιστεί με κόσμο η ΑΕΚ στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης αφού η Εφορία ζητάει 1,5 εκατ. ευρώ για να σφραγίσει εισιτήρια.

Οι οφειλές της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ προς την Εφορία καθιστούν σχεδόν απαγορευτικό το σφράγισμα εισιτηρίων στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, η ΦΑΕ Αθηνών για να σφραγίσει τα εισιτήρια του παιχνιδιού της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ που αναλύεται σε 1,25 εκατομμύρια για τη δόση του άρθρου 44 και 250 χιλιάδες ως έναντι για τις υπόλοιπες οφειλές.

Τα συγκεκριμένα χρήματα δεν υπάρχουν στα ταμεία της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να μαζέψουν κάποιο ποσό και, παράλληλα, να πετύχουν συμβιβασμό με την εφορία.

Ήδη, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους υπεύθυνους της ΦΑΕ για την ερχόμενη Τρίτη, κατά την οποία οι παράγοντες της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να πείσουν την εφορία να δεχθεί τον διακανονισμό και να σφραγίσει τα εισιτήρια, περιμένοντας να προχωρήσει η ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ από το υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και όλα δείχνουν πως το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...