Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πελόπιο: Άγνωστοι έκαψαν ψητοπωλείο - Είχε προηγηθεί απειλή (photos & video)


fot_pelopio1Μια περίεργη υπόθεση εμπρησμού εξετάζουν οι Αρχές στο Πελόπιο. Άγνωστοι δράστες στις πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας, έβαλαν φωτιά στον εξωτερικό χώρο ψησταριάς,
fot_pelopio2fot_pelopio3η οποία επεκτάθηκε και σε διπλανό κρεοπωλείο. Η φωτιά κατασβήστηκε έγκαιρα από τους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχ. Ολυμπίας και δεν προχώρησαν οι φλόγες στο εσωτερικό των δύο καταστημάτων. Ωστόσο οι ζημιές που προκλήθηκαν ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση ενός εκ των καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής είχε σημειωθεί επεισόδιο στην ψησταριά, όπου κάποιο άτομο φέρεται να απείλησε τον ιδιοκτήτη πως θα του κάψει το μαγαζί. Οι Αρχές ερευνούν τα δύο περιστατικά κατά πόσο εμπλέκονται μεταξύ τους. Οι ιδιοκτήτες των δύο καταστημάτων, που μένουν στο χωριό, ενημερώθηκαν μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά και όταν έφτασαν είδαν τους εξωτερικούς χώρους να φλέγονται.

Η ψησταριά είχε καταστραφεί ολοσχερώς στον εξωτερικό χώρο και τέντες, αλουμίνια, εξοπλισμός είχε γίνει στάχτη. Στο κρεοπωλείο οι ζημιές ήταν μικρότερης έκτασης, αλλά αρκετά σοβαρές καθώς από τον καπνό και τις φλόγες είχαν προκληθεί φθορές σε μηχανήματα.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικός του Α.Τ. Πελοπίου συνέλαβε επ’ αυτοφώρω έναν 38χρονο ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει το ψητοπωλείο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...