Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Στο πόδι η Θεσσαλονίκη – Στις 10.00 τα εγκαίνια της ΔΕΘ – Διαδηλώσεις σε όλη την πόλη


-Επίσκεψη- εξπρές στη συμπρωτεύουσα θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς
-Δεν θα μιλήσεις στους παραγωγικούς φορείς
-Σε κλοιό διαδηλωτών και αστυνομικών βρίσκεται η Θεσσαλονίκη
-Δείτε πού θα γίνουν συγκεντρώσεις

Επίσκεψη- εξπρές στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για να εγκαινιάσει στις 10 το πρωί την 77η ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo- ΟΠΕ) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι μερικές ημέρες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Eurogroup για την αξιολόγηση της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.

Η πόλη όμως βρίσκεται σε κλοιό διαδηλωτών και αστυνομίας. Κόμματα, φορείς, αλλά και οπαδοί ομάδων, θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων έχει ως εξής

-Στις 12.00 ένστολοι στην πλατεία του Λευκού Πύργου
-Στις 18.00 ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ- Εργατικά Κέντρα στο Αγαλμα Βενιζέλου
-Ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον ΑΛ. Τσίπρα θα συμμετχεις στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ αλλά έχει προγραμματίσει προσυγκέντρωση, στις 17.30
-Στις 18.00 ΚΚΕ-ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους
-Στις 16.00 οπαδοί του Ηρακλή στην πλ. Αριστοτέλους

Στους δρόμους θα βρίσκονται 3.000 με 3.500 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα κι άλλες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας ενώ δικυκλιστές της ΔΙΑΣ θα πραγματοποιούν αυξημένες περιπολίες και εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της πόλης.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...