Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος: Επιτυχής επέμβαση για τον 23χρονο Χρήστο Φ. Δημόπουλο


troxaio_mixanaki2Με επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε προχθες το πρωί στον 23χρονο Χρήστο Φώτη Δημόπουλο στο νοσοκομείο Πύργου, από δύο
διακεκριμένους γιατρούς, τον χειρουργό – ορθοπεδικό Παναγιώτη Κοροβέση και το νευροχειρουργό Χρήστο Δημάκη, μαζί με άλλους γιατρούς.


Όπως ανέφερε ο κ. Κοροβέσης, για τον 23χρονο γιο του πρώην αντιδημάρχου Πύργου, «έχει διάφορα προβλήματα μετά το ατύχημα. Έχει ένα βαρύ κάταγμα στον 6ο αυχενικό σπόνδυλο και αυτό πρέπει να σταθεροποιηθεί. Είχαμε επαφή την τελευταία εβδομάδα με τους γιατρούς του νοσοκομείου και μαζί αποφασίσαμε το χρόνο που θα γίνει η επέμβαση αφαιρέσαμε το κατεστραμμένο σώμα του σπονδύλου και στη θέση του βάλαμε ένα πλέγμα από τιτάνιο με μόσχευμα από τη λεκάνη του ασθενούς.

Στη συνέχεια βάλαμε μια πλάκα με βίδες από τιτάνιο και όλα πήγαν καλά στην επέμβαση. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία του, εφόσον λυθούν και τα άλλα προβλήματα». Από την πλευρά του ο κ. Δημάκης τόνισε ότι «κάναμε την επέμβαση αυτή που λέγετε πρόσθια σπονδυλοδεσία. Είχε ένα εκρηκτικό κάταγμα του 6ου σπονδύλου και για αυτό κάναμε αυτή την επέμβαση.

Από τον αυχένα του δώσαμε πλέον την δυνατότητα να ελεγχθεί για τα υπόλοιπα προβλήματα, κυρίως παθολογικά». Συγκινημένος από τη θετική έκβαση ήταν και ο πατέρας του 23χρονου Φώτης Δημόπουλος, που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του τόσο προς τους γιατρούς και ιδιαίτερα στον Πυργιώτη Παναγιώτη Κοροβέση, για την επέμβαση που έγινε όπως είπε αφιλοκερδώς, μαζί με τους γιατρούς του νοσοκομείου Βαγγέλη Παπαγεωργίου και Χρήστο Χριστόπουλο. Ακόμα ευχαρίστησε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την περιπέτεια του γιου του.

Να θυμήσουμε πως ο 23χρονος είχε τραυματιστεί μετά από ατύχημα με βέσπα στην οδό Αγίας Μαρίνης στον Πύργο στις αρχές Σεπτεμβρίου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...