Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ξαναπάει Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός


Αφού πέρασε από 40... κύματα ο αγώνας για την 4η αγωνιστικής του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Αφού Λεωφόρος και Παμπελοποννησιακό απορρίφθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και η λύση της Τρίπολης δεν ήταν η καλύτερη, οι "πράσινοι" είχαν ουσιαστικά δύο επιλογές.

Μεταξύ της Λιβαδειάς και της Νέας Σμύρνης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκου επέλεξαν το πρώτο. Έτσι το ματς της 4ης αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο όπου οι "πράσινοι" έκαναν την πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Η Σούπερ Λίγκα θα εξετάσει το αίτημα του Παναθηναϊκού και θα πρέπει να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή. Κι αυτό διότι θα πρέπει να υπάρχει μία ημέρα κενό μεταξύ των δύο αγώνων.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...