Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Έτσι δεν βάζει...κοντομάνικο–Παραδόθηκε στην Σάλκε ο Ολυμπιακός (VIDEO)



Με πολλά κενά στην άμυνα, χωρίς σχέδιο στην επίθεση και με φανερές αδυναμίες λόγω του μεταγραφικού σχεδιασμού εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ που ηττήθηκε με 2-1 από την Σάλκε στο Φάληρο. Ανώτεροι οι Γερμανοί έχασαν και πέναλτι με τον Χούντελαρ.

Το LIVE του αγώνα

Όπως και πέρυσι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τους φιλάθλους του είναι η εμφάνιση της ομάδας.

Αν και ξεκίνησαν καλά οι “ερυθρόλευκοι” απειλώντας με τον Μασάντο στο 5΄, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η Σάλκε ξεδίπλωσε τις αρετές της στο ψηλό παιχνίδι και αφού της ακυρώθηκε κακώς το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 39΄, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Χέβεντες στο 41΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί μπήκαν με... φτερά στα πόδια και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ερυθρόλευκη άμυνα. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να απειλήσει μα σέντρες και βαθιές μπαλιές από την άμυνα.

Στο 51΄η Σάλκε έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρνέτα, όμως οι Πειραιώτες απάντησαν με τον Αμπντούν και τον Φουστέρ στο 57'. Δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Αμπντούν μετά από προσπάθεια του Τζιμπούρ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, όμως, η Σάλκε κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Χούντελαρ στο 60΄, ενώ στο 62΄ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μανωλά στον Μπαρνέτα. Ο Χούντελαρ αστόχησε και κράτησε τον Ολυμπιακό στο ματς, ωστόσο η ομάδα του Ζαρντίμ δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Τουλάχιστον τα νέα από την Γαλλία ήταν καλά για τους Πειραιώτες καθώς η Άρσεναλ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Μονπελιέ.




Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο (68’ Γκρέκο), Μανιάτης, Μασάντο, Φουστέρ (58’ Ιμπαγάσα), Τζεμπούρ, Αμπντούν (68’ Μήτρογλου).

Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Μάτιπ, Φουξ, Χόλτμπι, Τζόουνς (Χέγκερ), Μπαρνέτα (77’ Αφελάι), Νόιστεντερ, Φαρφάν, Χούντελααρ (90+2’ Ντρέξλερ).
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...