Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Δάφνη Βουπρασίας: Είχαν το χασίς κρυμμένο σε βαρέλι - 14 κιλά φρέσκιας φούντας


xasis.JPGΣε μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες – χτύπημα απέναντι στη μάστιγα των ναρκωτικών έφτασε χθες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν
σε δασική έκταση στη Δάφνη Βουπρασίας, ένα βαρέλι με φούντα χασίς βάρους 14 κιλών, ενώ συνελήφθησαν και οι δύο από τους τρεις εμπλεκόμενους δράστες, ο ένας εξ αυτών πρώην αστυνομικός.

Η επιχείρηση των ανδρών της Δίωξης εξελίχθηκε το πρωί της Παρασκευής, οπότε έγιναν οι έρευνες στην περιοχή της Δάφνης Βουπρασίας σε μια δασική έκταση κυρίως με ευκάλυπτα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πλαστικό βαρέλι θαμμένο στο έδαφος και καλυμμένο στην επάνω πλευρά με ένα ελαιόπανο. Ανοίγοντάς το είδαν τη φούντα που έκρυβε μέσα του, που από τη ζύγισή της προέκυψε πως ήταν βάρους 11 κιλών και 160 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί στον ίδιο χώρο περισυνέλλεξαν και άλλη ποσότητα φούντα και φυτικά αποσπάσματα χασίς, συνολικού βάρους 2.650 γραμμαρίων, ανεβάζοντας τη συνολική ποσότητα στα 13 κιλά και 810 γραμμάρια.

Μετά από αυτό οι αστυνομικοί της Δίωξης αξιοποιώντας πάντα τις πληροφορίες που είχαν ξεκίνησαν τις έρευνες στα σπίτια των φερόμενων εμπλεκομένων στην υπόθεση, συλλαμβάνοντας τους δύο από τους τρεις.

Ο ένας εξ αυτών που συνελήφθη ένας 62χρονος πρώην αστυνομικός βρέθηκε να κατέχει στο σπίτι του ακόμα, 0,4 γραμμάρια χασίς, μια κροτίδα και εννέα σπόρους κάνναβης. Οι άνδρες της Δίωξης συνέλαβαν ακόμα έναν 41χρονο και διαφεύγει της σύλληψης ένας 42χρονος.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την ίδια υπόθεση οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν κατ’ οίκον έρευνα και σε ένα ακόμα άτομο, σε έναν 54χρονο στην κατοχή του οποίου βρήκαν μόνο κροτίδες, συνολικά 112 τεμάχια και για αυτό συνελήφθη.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...