ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΑΝΤΙ Σαν ταινία καταστροφής που γίνεται πραγματικότητα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Αντιμέτωποι με τις ανεξέλεγκτες δυνάμεις της φύσης βρίσκονται οι πολίτες της Αμερικής μπροστά στην επέλαση του τυφώνα "Σάντι". Με την πραγματικότητα, όσο πλησιάζει η ώρα, όλο και να μοιάζει με ταινία καταστροφής!

Η Νέα Υόρκη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς αναμένεται το πρώτο κύμα να κάνει την εμφάνιση του μέχρι της 11.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος (17:00 μ.μ ώρα Αμερικής).
Περισσότεροι από 400 χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, όπου έχει σημάνει συναγερμός λόγω του τυφώνα.
Η στάθμη του νερού στους δρόμους της πόλης ανεβαίνει επικίνδυνα ώρα με την ώρα, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο Νιού Τζέρσεϊ το ύψος των υδάτων έχει ξεπεράσει τα πέντε μέτρα.
Παράλληλα, δόθηκε εντολή σε χιλιάδες κατοίκους για την εκκένωση των παράκτιων περιοχών, ενώ δεν κυκλοφορούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Επιπλέον 76 σχολεία έχουν μετατραπεί σε καταφύγια.
Για ισχυρό φαινόμενο με καταστροφικές συνέπειες έκανε λόγο Μπάρακ Ομπάμα σε διάγγελμα του.
Επιπλέον τόνισε πως "πρώτη προτεραιότητα είναι να σώσουμε ζωές" και κάλεσε όλους τους Αμερικάνους να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ