Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Φονική έκρηξη σε πλοίο στην Κώ - Νεκρός ο καπετάνιος


KwsΤραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα την ώρα που το ημερόπλοιο ΕΥΑ έμπαινε στο λιμάνι της Κω. Η ώρα ήταν περίπου 6 και μισή το όταν όπως γράφει το kosvoice.gr ακούστηκε ένας δυνατός
κρότος. Από την έκρηξη τραυματίστηκε θανάσιμα ο καπετάνιος του πλοίου Θ.Σ.ενώ υπάρχουν ασθενοφόρα στο λιμάνι που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των τουριστών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο υπεύθυνος του πλοίου ήθελε να κάνει έκπληξη σε κάποιον πελάτη που είχε γενέθλια με «επικίνδυνο» παιχνίδι το οποίο εκπυρσοκρότησε στο πρόσωπο του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι ενώ έπρεπε να εκτοξευθεί στον αέρα φαίνεται πως από κακό υπολογισμό "έσκασε" μέσα στο πλοίο!

Αυτή την ώρα επικρατεί πανικός στο νοσοκομείο με γιατρούς και προσωπικό να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για τους τραυματίες που είναι 4 ή 5 μεταξύ των οποίων 2 παιδιά που έχουν βαριά κατάγματα στα πόδια!

Στο λιμάνι της Κω επικρατεί θλίψη καθώς ο καπετάνιος ήταν αγαπητό πρόσωπο σε όλους. Στο πλοίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν συνολικά 28 άτομα.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...