Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σοκ στον Πύργο: Νεαρός άντρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλες (photos) (Νεότερη ενημέρωση 5/10/1217:12)


allodapoi1Μετά από το πρόσφατο περιστατικό την περασμένη Κυριακή σε κεντρικό σημείο του Πύργου με παρενόχληση σε βάρος νεαρής κοπέλας, το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε ένα ακόμα
allodapoi2allodapoi3να προστεθεί, ίσως πιο σοβαρό από το πρώτο.
Το περιστατικό συνέβη στα σκαλιά στην πίσω πλευρά του λόφου του Επαρχείου, όταν νεαρός, πιθανότατα Έλληνας, πλησίασε τέσσερις νεαρές κοπέλες από τον Πύργο και επιτέθηκε σε μια από αυτές.

Ο δράστης επιχείρησε να βγάλει την μπλούζα που φορούσε μια από τις κοπέλες μια 24χρονη και να την αγγίξει. Όμως η άμεση αντίδρασή της ιδίας και των τριών άλλων κοριτσιών, απέτρεψε το νεαρό να συνεχίσει και τον ανάγκασαν να τραπεί σε φυγή. Όμως τα κορίτσια δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια και τον κυνήγησαν, προς την περιοχή της οδού Ρήγα Φεραίου και το αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, δίπλα στο ΤΕΙ.

Φτάνοντας εκεί περίοικοι – που όπως δήλωσαν αντιμετωπίζουν προβλήματα με άτομα που πλησιάζουν τα παιδιά τους μέσα στο αθλητικό κέντρο – είδαν κάποιον αλλοδαπό που πέρασαν για εμπλεκόμενο στην υπόθεση και όταν είδαν και άκουσαν τις κοπέλες να τρέχουν προς την κατεύθυνση αυτή φωνάζοντας για το περιστατικό, τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν την Αστυνομία.

Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και της Υ.Α. Πύργου έκαναν την προσαγωγή του ατόμου, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια δεν είχε καμία εμπλοκή. Ωστόσο ο δράστης της επίθεσης κατάφερε να ξεφύγει. «Είδα κάποιες νεαρές κοπέλες να κυνηγούν έναν νεαρό ο οποίος φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με τζιν παντελόνι, μελαχρινός με ύψος 1,80 περίπου και η κοπέλα να φωνάζει πανικόβλητη ότι της επιτέθηκε και προσπάθησε να την γδύσει» είπε η Κωνσταντίνα Σερούκα – Παπαναγοπούλου.

Ωστόσο κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται λέγοντας χαρακτηριστικά πως το αθλητικό κέντρο έχει καταντήσει… οίκος ανοχής και τα παιδιά τους κινδυνεύουν καθημερινά, όταν πηγαίνοντας εκεί για παιχνίδι τα πλησιάζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν πονηρούς σκοπούς.

«Εδώ το αθλητικό κέντρο έχει καταντήσει οίκος ανοχής. Είναι πλέον ακατάλληλος χώρος για τα παιδιά, εδώ που νομίζουμε ότι δεν υπάρχει φόβος τη μια, τις δύο ώρες που θα κατέβουν να παίξουν. Κάποιοι μεγαλύτερης ηλικίας πλησιάζουν τα παιδιά. Και όταν ένας 24χρονος που πλησιάζει ένα 12χρονο παιδί, σίγουρα δεν έχει σκοπό να παίξει μαζί του» είπε η Κωνσταντίνα Σερούκα – Παπαναγοπούλου.

Όπως δήλωσε η 24χρονη που δέχθηκε την επίθεση του νεαρού άντρα, δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το αν ο δράστης ήταν αλλοδαπός ή Έλληνας, όμως ο τρόπος ομιλίας και τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν περισσότερο σε Έλληνα.

Πρώτη ανάρτηση 05/10 16:20
Τελευταία ενημέρωση 06/10 01:17
ilialive.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...