Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τράπεζες και Ταχυδρομεία συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία

Στη 48ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ θα συμμετέχουν οι τραπεζοϋπάλληλοι και οι εργαζόμεοι ταχυδρομεία.

Τη συμμετοχή του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 6 και 7 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων θα συμμετέχει και στις αγωνιστικές δράσεις, που αποφάσισε η ΓΣΕΕ και πιο συγκεκριμένα στα εξής:

- Στη 48ωρη γενική απεργία την Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Νοέμβρη 2012.

- Στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11, στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως.

- Στο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 στις 17:00 στο Σύνταγμα.

Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στις τράπεζες μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, απαιτούν την καταψήφιση των μνημονιακών μέτρων. «Απαιτούμε μία άλλη πολιτική, με άλλα χαρακτηριστικά, που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων.

Και τα ταχυδρομεία στην απεργία


Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Τ

"Η Π.Ο.Σ.Τ και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετέχουμε μαζικά στην 48ωρη Γενική απεργία που έχουν κηρύξει στις 6 και 7 Νοεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διατρανώνοντας την αντίθεση μας στην ψήφιση των νέων βάρβαρων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων.

Απεργούμε για να μην περάσουν τα μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και συνολικά όλους τους πολίτες της χώρας που «μονιμοποιούν» τη λιτότητα, τη φοροαφαίμαξη, τις πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις του Δημοσίου. Αυτά τα μέτρα και οι πολιτικές εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.

Απεργούμε για να αποτρέψουμε την απαξίωση και την εκποίηση της εργασίας μας και του Ταχυδρομείου. Ενωτικά και δυναμικά θα ανατρέψουμε και θα ακυρώσουμε όλες τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές .
Η καθημερινή μας δράση και εγρήγορση καθώς και η ενημέρωση των πολιτών θα αποτρέψει την ΤΡΕΛΑ των μέτρων και των Μνημονίων. Η κατάρρευση που επικαλούνται αφορά τα δικά τους κερδοσκοπικά τερτίπια , τις δικές τους φούσκες και όχι τα δικά μας δικαιώματα, την εργασία και τη ζωή μας.

Οι εργαζόμενοι αρνούνται να πληρώσουν τους κερδοσκοπικούς πειραματισμούς των «μάγων» των αγορών.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Η Ψήφος των εργαζομένων ήταν στην κατεύθυνση της δημιουργίας και της ανάπτυξης και όχι στο πισωγύρισμα και την ισοπέδωση".
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...