Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ανοιχτά και το απόγευμα τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας

Για την κάλυψη δικαιούχων υγειονομικής περίθαλψης

Τμήματα των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αθήνας θα λειτουργούν και τις απογευματινές ώρες στα πρότυπα των πρωινών τακτικών εξωτερικών ιατρείων για την κάλυψη των αναγκών των δικαιούχων υγειονομικής περίθαλψης στο 401 ΓΣΝΑ, στο ΝΝΑ και στο 251 ΓΝΑ.

Ανάλογα με τις ανάγκες, το μέτρο μπορεί να επεκταθεί σε επόμενη φάση στο 424 ΓΣΝΕ (γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο εκπαίδευσης) της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών θα λειτουργούν τα τμήματα: παθολογικό, χειρουργικό, ορθοπεδικό και καρδιολογικό.

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών τα τμήματα: παιδιατρικό, ενδοκρινολογικό, οφθαλμολογικό, δερματολογικό, γυναικολογικό και οδοντιατρικό.

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών τα τμήματα: αγγειοχειρουργικό, αλλεργιολογικό, δερματολογικό, γυναικολογικό, ενδοκρινολογικό, ουρολογικό, πνευμονολογικό, γναθοπροσωπικό, οδοντιατρικό και στοματολογικό.

Οι επισκέψεις στα απογευματινά εξωτερικά ιατρεία θα προγραμματίζονται με ραντεβού, μέσω της γραμματείας εξωτερικών ιατρείων καθενός νοσοκομείου.

Τα απογευματινά εξωτερικά ιατρεία θα λειτουργούν μετά την ολοκλήρωση του τακτικού ωραρίου εργασίας των νοσοκομείων.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...