Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αρβανίτης: Ζήτησε πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων


murtountion1Δελτίο Τύπου
murtountion2Πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων ζήτησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης κατά τη χθεσινή σύσκεψη την οποία είχε με μέλη
του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης, με την ιδιότητα της εποπτεύουσας αρχής δέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στη λειτουργία και τη διαχείριση του Οργανισμού, απ’ την εύρυθμη λειτουργία του οποίου εξαρτώνται εκατοντάδες μέλη- αρδευτές και οι οικογένειές τους.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης απευθυνόμενος στα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Οργανισμού τους επέστησε την προσοχή σε ότι αφορά τις ενστάσεις που έχουν υποβληθεί και ζήτησε την άμεση την εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων, προκειμένου να γίνουν στο συντομότερο δυνατό χρόνο οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου μέσα από διαδικασίες διαφάνειας και αξιοπιστίας.


«Η εξέταση των ενστάσεων και η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων αποτέλεσε για την Εποπτεύουσα Αρχή κύριο μέλημα και για το λόγο αυτό έδωσα εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Καραθανάση να δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για πλήρη διαφάνεια», δήλωσε, μεταξύ άλλων,  ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης, γνωστοποιώντας ότι οι η εκκαθάριση έχει ολοκληρωθεί και ότι οι κατάλογοι βρίσκονται στο στάδιο της οριστικοποίησης.
Παράλληλα επεσήμανε ότι οι Αρμόδιες Αρχές συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η λειτουργία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων υπό το πρίσμα του φωτός αποτελεί χρέος μας προς τους αγρότες- μέλη  της περιοχής, τόνισε στην διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης κρίνοντας ως  «αναγκαία και επιθυμητή συνθήκη» την εξάλειψη κάθε ενδεχόμενου ίχνους σκιάς όχι μόνον σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία αλλά και στη λειτουργία του «Οργανισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...