Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Κλέβουν TV, δορυφορικούς δέκτες, ουίσκι και το Χαμόγελο του Παιδιού

Μετά τα χρυσαφικά και τα χρήματα οι κλέφτες στην Ηλεία, «παίρνουν ειδικότητα» σε τηλεοράσεις, βίντεο, δορυφορικούς δέκτες και άλλα συναφή είδη. Αρκετές περιπτώσεις
κλοπών τις τελευταίες ημέρες με πραγματικά ενδιαφέρουσα λεία…


Οι διαρρήκτες μπήκαν με όρεξη σε καφενείο στο Δουνέικα και δεν άφησαν τίποτα που να μην πάρουν φεύγοντας. Παραβίασαν την είσοδο του και πήραν δύο μεγάλες τηλεοράσεις που η αξία τους φτάνει τις 2.000 ευρώ. Δεν αρκούσε αυτό και έτσι «σήκωσαν» και 15 φιάλες ουίσκι, ενώ φεύγοντας άδειασαν και το ταμείο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Την προίκα τους θέλησαν να κάνουν διαρρήκτες στην περιοχή της Σαλμώνης, αφού σήκωσαν μεταξύ άλλων και διάφορα έπιπλα και φωτιστικά. Όμως επέδειξαν «τηλεοπτικές ανησυχίες» και μαζί με την τηλεόραση έκλεψαν και το βίντεο και το δορυφορικό δέκτη.

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα με τις κλοπές κοσμημάτων και χρηματικών ποσών πέριξ του Πύργου. Οι δράστες αυτή τη φορά «χτύπησαν» στην περιοχή της Βαρβάσαινας, όπως έκλεψαν κοσμήματα που η αξία τους φτάνει τις 4500 ευρώ.

Όμως και τον Αγ. Ιωάννη οι διαρρήκτες πέρασαν ξανά. Σε οικία παραβίασαν την πόρτα και έκλεψαν χρυσαφικά μικρής αξίας.

Το κουτί με τα χρήματα που οι πελάτες σούπερ μάρκετ αφήνουν για την υποστήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού, έκλεψαν άγνωστοι δράστες προχθές τα ξημερώματα, στον Πύργο. Οι δράστες παραβίασαν την γυάλινη πόρτα του σούπερ μάρκετ και άρπαξαν το πλαστικό κουτί με τη βάση του, με σκοπό να πάρουν στη συνέχεια τα χρήματα που περιείχε.

Θύμα διαρρηκτών έπεσε το κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Βάρδας. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα και έκλεψαν το ποσό που υπήρχε στο ταμείο καθώς και τρόφιμα, χυμούς και νερά, που προορίζονταν προς πώληση στους μαθητές.

Προσπάθεια να κλέψουν το δημαρχείο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Κρέστενα, έκαναν άγνωστοι δράστες πριν από τρεις ημέρες. Οι δράστες με τη χρήση ειδικού εργαλείου άνοιξαν μια τρύπα σε γυάλινη επιφάνεια στο χώρο των γραφείων αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στο χώρο του λογιστηρίου. Οι αρχές ερευνούν αυτή την περίεργη υπόθεση.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...