Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ..2013 ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟ VIDEO)

Μπορεί η Ελλάδα να απέχει λίγες ώρες ακόμα από το νέο έτος όμως στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία γιόρτασαν ήδη το 2013!
Η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, Όκλαντ, υποδέχτηκε το νέο έτος με πυροτεχνήματα από τον ουρανοξύστη δίπλα από το λιμάνι της πόλης.

Στην Αυστραλία το «αντίο» στο 2012 έδωσε η διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue, σε μια εντυπωσιακή τελετή την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άτομα. 

To Σίδνεϋ υποδέχτηκε το 2013 (video)

New-year-fireworks-in-Sydney-Australia
Το 2013 ξεκινά από την Ασία: πρώτα τα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, μετά η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία με τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα στον κόλπο του Σίδνεϊ, είναι οι πρώτες χώρες του πλανήτη που υποδέχθηκαν τον ερχομό του νέους έτους.

Για πρώτη φορά η βουδιστική Μιανμάρ, που εξήλθε από δεκαετίες απομόνωσης, θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με όλο τον πλανήτη με ένα θέαμα πυροτεχνημάτων στη Γιανγκόν, το οποίο θα παρακολουθήσουν 50.000 πολίτες.

Στην Αυστραλία τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι είναι παρόντες στη φαντασμαγορική γιορτή για την υποδοχή του νέου χρόνου με τα πυροτεχνήματα που φωτίζουν τον ουρανό στον κόλπο του Σίδνεϊ και φωταγωγούν την περίφημη όπερά του που έχει σχήμα ναυτικών ιστίων. 

Η πρωταγωνίστρια της μουσικής εκδήλωσης για το 2012 ήταν η ποπ-σταρ Κάιλι Μινόνγκ, η οποία εντυπωσίασε όπως πάντα τους συμπατριώτες της.

«Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς στο Σίδνεϊ είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο και τις παρακολουθούν τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο θεατές όχι μόνο γιατί αποτελούν το πρώτο μεγάλο θέαμα για το 2013 αλλά και γιατί είναι το ωραιότερο» είπε ο δήμαρχος της πόλης, Κλόβερ Μουρ.
Δείτε τα πυροτεχνήματα από το πανύψηλο πύργο "Sky tower" στην Auckland της Νέας Ζηλανδίας, με τα οποία υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά:



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...