Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τα Κυνηγόσκυλα, τα καλώδια, τα χρυσαφικά . . . και ο πύραυλος


gkekasΠανάκριβα κυνηγόσκυλα, καλώδια από κολώνες ηλεκτροφωτισμού, χρυσαφικά και ένας ποτιστικός πύραυλος στο μενού των απανταχού κλεφτών στην Ηλεία.
Στους Κρουνούς μια άλλη «ράτσα» κλεφτών, έβαλε στο μάτι τρία κυνηγόσκυλα. Αυτά ήταν ράτσας «γκέκα» και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η αξία τους φτάνει τις 30.000 ευρώ.  Όμως ζώα έκλεψαν και στην περιοχή της Γαστούνης. Εκεί άγνωστοι μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα και άρπαξαν δύο αρνιά, πέντε γαλοπούλες και δέκα κοτόπουλα, συνολικής αξίας 700 ευρώ.

Δύο κρούσματα διαφορετικών κλοπών είχαμε στα Χανάκια. Οι κλέφτες στην πρώτη περίπτωση άρπαξαν επί της παλιάς Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, καλώδια μήκους 400 μέτρων από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, συνολικής αξίας 5000 ευρώ. Στο δεύτερο κρούσμα στην περιοχή, άγνωστοι έκλεψαν από κατοικία, συσκευές και κοσμήματα συνολικής αξίας 5000 ευρώ.

Στο Σώπι άγνωστοι μπήκαν από το παράθυρο σε κατοικία και από την τσέπη μπουφάν του ιδιοκτήτη έκλεψαν το ποσό των 1200 ευρώ, ενώ στα Σαβάλια οι κλέφτες «άρπαξαν» ένα ποτιστικό πύραυλο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...