Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Εκρυβε χασίς σε... ρόφημα σοκολάτας!



Ηλεία: Εκρυβε χασίς σε... ρόφημα σοκολάτας!ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com

Δύο αρκετά σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών έφερε στο φως το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συλλαμβάνοντας τρία άτομα από τις περιοχές Αμαλιάδας και Σκλίβα για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης αντίστοιχα.


Σε κουτιά από ρόφημα σοκολάτας έκρυβε την ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 15,5 γραμμαρίων, που βρέθηκε στην οικία του ένας 60χρονος άνδρας από την Αμαλιάδα, τον οποίο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου συνέλαβαν προχθές (4/12) το μεσημέρι, μαζί με ακόμα έναν συνεργό του ηλικίας 51 ετών.



Στην ίδια έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους 6,9 γραμ. και 1,4 γραμ. αντίστοιχα, μια χάρτινη συσκευασία με 0,4 γραμ. κάνναβης ενώ στο αύλειο χώρο της οικίας του 60χρονου εντοπίστηκαν τρεις γλάστρες με συνολικά έξι φυτά κάνναβης ύψους περίπου 30 εκατοστών. Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη και σπόρους κάνναβης σε διάφορες συσκευασίες συνολικού βάρους 28,6 γραμ.


Να έχει σπείρει σε 70 κυπελάκια φυτωρίου σπόρους κάνναβης από τους οποίους είχαν φυτρώσει επτά νεαρά φυτά κάνναβης ύψους περίπου 10 εκατοστών εντοπίστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ένας 48χρονος άνδρας από την περιοχή Σκλίβα Πηνείας, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές.


Να σημειωθεί πως ο 48χρονος πριν από τη σύλληψή του προσπάθησε να τραπεί σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιτέθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου οι οποίοι κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν ύστερα από σκληρή πάλη.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...