Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: "Χριστουγεννιάτικη" ληστεία με καλάσνικοφ σε βενζινάδικο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


listia_venzinadikoΤο ίδιο βενζινάδικο που «χτυπήσει» ληστές το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2011, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης – δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων. Δύο ληστές εισέβαλαν λίγο μετά
listia2τις δέκα το βράδυ στο πρατήριο υγρών καυσίμων Motor Oils που βρίσκεται στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο τμήμα ανάμεσα τα Σαβάλια και τη Γαστούνη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr δύο άνδρες εκ των οποίων ο ένας κρατούσε όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο βενζινάδικο λίγο πριν κλείσει κλωτσώντας την πόρτα και με την απειλή του όπλου άρπαξαν τις εισπράξεις.

Μόνο που ευτυχώς για τον ιδιοκτήτη και δυστυχώς για τους ληστές, το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων είχε φροντίσει ο πρώτος να απομακρύνει νωρίτερα μέσα στη μέρα και έτσι οι δράστες έφυγαν με λιγότερα από 300 ευρώ λεία. Οι δράστες με βάση τις πρώτες πληροφορίες απομακρύνθηκαν πεζή και πιθανότατα συνεργός τους, περίμενε σε κοντινή απόσταση με κάποιο όχημα διαφυγής.

Στη ληστεία που είχε συμβεί τον Αύγουστο του 2011 οι τότε δράστες είχαν πυροβολήσει και είχε τραυματιστεί πολύ ελαφρά άτομο που βρισκόταν μέσα στο πρατήριο, ενώ η λεία τους άγγιζε τις 8.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως πριν δύο ημέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων, σημειώθηκε άλλη μια ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαγιάς.

Πρώτη ανάρτηση 22:47
Τελευταία ενημέρωση 01:51
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...