Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Oι "Πυργιώτισσες" προσέφεραν λίγες στιγμές χαράς στο Γηροκομείο Πύργου


girokomeio1.JPGΝα απαλύνουν τη μοναξιά των ημερών, να δώσουν ζεστασιά και μια νότα αισιοδοξίας, προσπάθησαν χθες το πρωί στο Γηροκομείο Πύργο τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών
girokomeio2.JPGgirokomeio3.JPG«Οι Πυργιώτισσες». Με μπροστάρισα την πάντα δραστήρια Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, οι γυναίκες του συλλόγου, έψαλαν κάλαντα και ύμνους των ημερών, τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια και χόρεψαν με τους ηλικιωμένους και τις ηλικιωμένες, φιλοξενούμενους του γηροκομείου.

Τις υποδέχθηκε ο υποδιοικητής του ιδρύματος Βαγγέλης Φωτεινόπουλος και εξέφρασε την χαρά και την ευχαρίστηση των φιλοξενουμένων για την παρουσία των μελών του συλλόγου εκεί. «Ήρθαν να σας δουν, να κουβεντιάσετε να ανταλλάξετε απόψεις, να σας πουν χρόνια πολλά, να αλλάξει η ροή της καθημερινότητας, να μας δώσουν μια νότα αισιοδοξίας, να μας πουν τα κάλαντα, να χορέψουν. Τις ευχαριστούμε πολύ.

Η κα Άντριάνα είναι πρωτοπόρος, τιμά το ίδρυμά μας κάθε φορά, δίνει κουράγιο στους τροφίμους και τους φιλοξενούμενους και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό» είπε απευθυνόμενος στους τροφίμους του γηροκομείου.

Από την πλευρά της η Αντριάνα Αγγελακοπούλου ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου που ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις του συλλόγου. «Ειλικρινά έχουμε δεσμευτεί ότι όσο θα ζούμε θα κάνουμε επισκέψεις εδώ. Μάλιστα έχουμε πει με τα μέλη του συλλόγου να κάνουμε ένα γεύμα με το νέο έτος, με χρήματα από το υστέρημά μας.

Ο σύλλογος δεν επιδοτείται από πουθενά και ότι κάνουμε μόνες μας. Θέλουμε τούτες τις άγιες ημέρες στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας να είμαστε πρωτοπόροι σε τέτοιες εκδηλώσεις. Και εύχομαι να βρούμε μιμητές σε αυτές τις πράξεις, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την παρουσία μας. Ήρθαμε να τους προσφέρουμε χαρά και καλοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...