Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Κλοπές στην Ηλεία: Τους πήρε για ελιές και της έκλεψαν το σπίτι

diarriktesΤι άλλο θα δουν τα μάτια μας σε τούτο τον τόπο. Μια γυναίκα προσέλαβε δύο αλλοδαπούς για να μαζέψουν τις ελιές της και τις ξάφρισαν το σπίτι. Δύο υπήκοοι Αλβανίας φέρονται
ως οι δράστες κλοπής που συνέβη σε σπίτι στην περιοχή της Καλλίδονας. Οι δύο αγνώστων λοιπών στοιχείων αλλοδαποί είχαν προσληφθεί από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού για την συγκομιδή της ελιάς και αντ΄αυτού την έκλεψαν παίρνοντας ένα ρολόι μεγάλης αξίας και το πορτοφόλι της με το ποσό των 700 ευρώ.

Στα Λαστέικα άγνωστοι παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο το παράθυρο της κουζίνας οικίας και αφού έψαξαν το σπίτι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.

 Στο Κάτω Σαμικό άγνωστοι δράστες διέρρηξαν σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα και πήραν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ , κάποια κοσμήματα και μια φωτογραφική μηχανή, συνολικής αξίας 2000 ευρώ.

Στη Ζαχάρω από φαρμακείο άγνωστος έκλεψε το τσαντάκι του ιδιοκτήτη με το πορτοφόλι του, τα κινητά του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα, κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...