Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Οι τελευταίες διαρρήξεις και κλοπές του χρόνου – Ότι βάλει ο νους σας . . .


diarriktes1Το 2012 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες, αλλά μη νομίζεται ότι οι κλέφτες προετοιμάζονται για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Συνεχίζουν το έργο τους έως την τελευταία στιγμή, γι αυτό
και καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί. Πάντως η φαντασία δεν έλλειψε από τους κλέφτες τις τελευταίες ημέρες, όπου καταγράφηκαν τα παρακάτω ενδεικτικά περιστατικά και πέρα από χρήματα και χρυσαφικά, έκλεψαν, προφυλακτήρες, αεροτομές, άδειασαν καταψύκτες, πήραν γεννήτριες..

Λάτρης του auto tuning πρέπει να ήταν οι κλέφτες που χτύπησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης. Ή να είχαν – το πιο πιθανό – το ίδιο αυτοκίνητο. Ένας ταξιδιώτης ταξίδεψε για τη Ζάκυνθο για τα Χριστούγεννά και επέλεξε να αφήσει αυτοκίνητό του μάρκας Ford Fiesta στο λιμάνι. Όταν επέστρεψε, με έκπληξη διαπίστωσε πως κάποιοι του είχαν πάρει και τον μπροστινό προφυλακτήρα – μαζί με την πινακίδα – και την αεροτομή!!!

Στον Αγ. Ιωάννη Πύργου υπήρξαν δύο κρούσματα κλοπών. Το πρώτο σε εξοχική κατοικία, όπου οι κλέφτες φρόντισαν να αδειάσουν τον καταψύκτη από τα κρέατα  και φεύγοντας πήραν και ένα σετ μαιχαιροπήρουνα για να κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με κάθε… επισημότητα.

Στο δεύτερο περιστατικό από ένα αυτοκίνητο έκλεψαν ένα κινητό, το ποσό των 200 ευρώ και διάφορά προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Από το φεγγίτη μπήκαν οι κλέφτες σε σπίτι στον Κόροιβο Γαστούνης. Έψαξαν, βρήκαν 700 ευρώ σε μετρητά τα πήραν και «έφτιαξαν» την διάθεση του ιδιοκτήτη για την  Πρωτοχρονιά…

Όμως και το Καρδιακαύτι Γαστούνης, χτύπησαν οι κλέφτες. Μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης ενώ αυτή βρισκόταν στην αυλή και της πήραν τις οικονομίες της δηλαδή 500 ευρώ…

Στη Γαστούνη από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας μπήκαν οι κλέφτες και «σήκωσαν» χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και ένα tablet pc.

Στην Ανδραβίδα, η ανάγκη κάποιων για ρεύμα τους οδήγησε στο να κλέψουν μια γεννήτρια που ήταν φορτωμένη πάνω στην καρότσα του «αγροτικού» του Συνδέσμου Ύδρευσης Πηνειού.

Γεννήτρια όμως έκλεψαν και στην περιοχή του Αμπελώνα στον Πύργο. Οι κλέφτες μπήκαν σε μια αποθήκη και πήραν τη γεννήτρια αξίας 2500 ευρώ.

Οι κλέφτες μέρες που είναι, έβαλαν στο μάτι και τα ζώα. Στο Επιτάλιο μια δωδεκάδα - ένα μικρό κοπάδι με αρνιά «εξαφανίστηκε» από περιφραγμένο χώρο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...