Αμαλιάδα: Μητέρα υπάλληλος του δήμου παραμένει σε διαθεσιμότητα επειδή λαμβάνει . . . διατροφή!


amaliadaΔύο από τους συνολικά δέκα υπαλλήλους του δήμου Ήλιδας εξαιρούνται από την διαθεσιμότητα, μετά και το αποτέλεσμα του ελέγχου των «φακέλων» του κάθε εργαζόμενου,
γεγονός που έχει προκαλέσει από χθες αναστάτωση στις τάξεις των εργαζομένων, μιας και υπήρχε η ελπίδα, ότι όλοι θα συνέχιζαν να εργάζονται κανονικά. Σύμφωνα με το σχετικό νόμο εξαιρέθηκαν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες και ένας πολύτεκνος, ενώ το… γράμμα» του νόμου δεν εξαίρεσε από το καθεστώς της διαθεσιμότητας υπάλληλο, η οποία είναι διαζευγμένη μητέρα, με το αιτιολογικό ότι λαμβάνει διατροφή για το παιδί!

Σχετικό έγγραφο από το αρμόδιο υπουργείο δεν είχε σταλεί μέχρι χθες, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο έλεγχος των «φακέλων» ολοκληρώθηκε, δικαιώνοντας μόνο τους δύο υπαλλήλους.

Άγνωστο παραμένει από εδώ και πέρα τι θα πράξει η δημοτική αρχή, το δημοτικό συμβούλιο και ο σύλλογος εργαζομένων, αφού όλοι είχαν συμφωνήσει ότι πρόκειται για μια άδικη αντιμετώπιση τη στιγμή μάλιστα που ο δήμος Ήλιδας έχει έλλειψη προσωπικού, σύμφωνα και με τα στοιχεία και συγκριτικά με άλλους δήμους της ίδιας δυναμικότητας.

Ο δήμος πάντως θα αναμένει και επίσημα την κοινοποίηση της απόφασης και το θέμα ενδεχομένως θα επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Εφημερίδα Πρωινή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ