Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πατέρας έπεσε σε γκρεμό ενώ πήγαινε με το γιο του για κυνήγι στην περιοχή Φιγαλείας!


gkremos1Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η εξόρμηση για  κυνήγι τσιχλών για πατέρα και γιο από το Λέπρεο Ηλείας , καθώς ο πρώτος κατέπεσε με το αυτοκίνητό σου σε μεγάλη χαράδρα
στο δρόμο από Φιγαλεία προς Πετράλωνα και τελικά από καθαρή τύχη βγήκε σώος, αλλά με πολλαπλά τραύματα!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περ. Κυριακής καθώς ο 65χρονος  πατέρας με το Ι.Χ. του ακολουθούσε το γιο του , ο οποίος πήγαινε με το δικό του όχημα  για το κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή.

Κάποια στιγμή ωστόσο ο 35χρονος γιος διαπίστωσε ότι ο πατέρας του δεν το ακολουθούσε και αποφάσισε να επιστρέψει προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Σε κοντινή απόσταση είδε το αυτοκίνητο του πατέρα του να έχει πέσει στο γκρεμό , ο οποίος να σημειωθεί είναι ιδιαίτερα απόκρημνος.

Με την αγωνία έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο νεαρός προσέτρεξε στο σημείο κατεβαίνοντας στο γκρεμό , όπου διαπίστωσε ότι ο πατέρας του ζούσε, αλλά ήταν σοβαρά τραυματισμένος!

Αμέσως με μεγάλες προσπάθειες τον ανέσυρε στην επιφάνεια του δρόμου κι εν συνεχεία τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας , προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ Αθηνών, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς  έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.
kinigetikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...