Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Από Δευτέρα στη Μαραθιά οι αγρότες ξεκινούν κινητοποιήσεις


trakterΜε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ) ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας τα αγροτικά μηχανήματα θα
συγκεντρώνονται στον κόμβο της Μαραθιάς και την Δευτέρα το πρωί έχουν κληθεί να βρίσκονται εκεί όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με τα μηχανήματα και τις οικογένειες τους.

Επίσης κάνει γνωστό ότι αντιπροσωπεία της θα παρευρεθεί στην αγροτική σύσκεψη στο Τραγανό  το Σάββατο 2 Φλεβάρη με επικεφαλείς το γραμματέα της Στάθη Κούφη για να καλέσει όλους τους αγρότες σε κοινή συμπόρευση και πάλη. Να παρευρεθούν και αυτοί σύσσωμοι στην Πανηλειακή Σύσκεψη αγροτών που θα γίνει την Κυριακή 3 Φλεβάρη στις 7:30 μ.μ. στον Καρδαμά.

«Από κοινού πρέπει να παλέψουμε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική που μας πετάει έξω από τα χωράφια μας. Έχουμε την δύναμη όλοι μαζί να μετρήσουμε νίκες» αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Χρήστος Γιαννόπουλος.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...