Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κρέστενα: Τραυματίστηκε σοβαρά 33χρονη σε τροχαίο - Το αυτοκίνητο γλίστρησε πάνω στο χαλάζι

troxaio_kre1.JPGΈνα αντρόγυνο από την Αλβανία τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη προχθες το απόγευμα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος των Κρουνών. Το ζευγάρι κατευθυνόταν
troxaio_kre2.JPGαπό τη Ζαχάρω προς την Πάτρα, όταν λόγω της χαλαζόπτωσης το αυτοκίνητο που επέβαιναν γλίστρησε πάνω στο οδόστρωμα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σφοδρότητα σε δέντρο στο πρανές της οδού.

Ο 40χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, όμως η 33χρονη σύζυγός του πολύ σοβαρότερα καθώς βρισκόταν στο πίσω κάθισμα στο σημείο που το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο δέντρο.

Ο 40χρονος κατάφερε να βγει από το όχημα και να καλέσει σε βοήθεια φίλους του που έφτασαν άμεσα και μετέφεραν τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων. Από εκεί και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...