Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Ζεστός ο καιρός τις επόμενες ημέρες – αναλυτική πρόγνωση



zestoskairosΒροχές/λασποβροχές, κατά περιόδους, σημειώνονται από την Πέμπτη 7/3 στην Ηλεία. Σήμερα Σάββατο 9/3 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις
με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα ηπειρωτικά. Αυξημένες νεφώσεις θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, με την θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο. Στοιχεία για σημαντική μεταβολή του καιρού το δεύτερο μισό της νέας εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:
Την Δευτέρα 11/3 περιμένουμε, κατά περιόδους, αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 11 με 12 στα πεδινά και στα ορεινά 7 με 8, το μεσημέρι στους 22 με 23 στα πεδινά, 17 με 18 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Τρίτη 12/3 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 10 με 11 στα πεδινά και στα ορεινά 8 με 9, το μεσημέρι στους 19 με 20 στα πεδινά, 14 με 15 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Την Τετάρτη 13/3 περιμένουμε συννεφιασμένο καιρό. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 10 με 11 στα πεδινά και στα ορεινά 6 με 7, το μεσημέρι στους 18 με 19 στα πεδινά, 12 με 13 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις σε σημαντική ενίσχυση από το απόγευμα σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σοβαρή κακοκαιρία φαίνεται να επικρατεί το διήμερο Πέμπτη 14/3 και Παρασκευή 15/3 με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...