Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πύργος: Είχαν "άγιο" το ξημέρωμα - Τροχαίο με δύο ελαφρά τραυματίες στο Κουζούλι - "Έκοψαν" κολώνα της ΔΕΗ (photos)


troxaio_kouzouli.JPGΤυχεροί μέσα στην άτυχη στιγμή που βίωσαν ήταν δύο νεαροί άντρες από την περιοχή του Πύργου, που τραυματίστηκαν σε
troxaio2.JPGtroxaio3.JPGtroxaio4.JPGtroxaio5.JPGτροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι δύο άντρες επέβαιναν σε ένα μαύρο Peugeot με κατεύθυνση από τον Αμπελώνα προς το Κουζούλι, όταν λίγο πριν τη διασταύρωση προς Κορυφή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ.

Λόγω της σφοδρότητας η κολώνα κόπηκε στα δύο, το αυτοκίνητο ανετράπη – ευτυχώς για τους επιβαίνοντες ακριβώς δίπλα στο ίδιο επίπεδο με το δρόμο και όχι ποιο κάτω στα χωράφια με πιθανές απρόβλεπτες συνέπειες.

Αν και ελαφρώς τραυματισμένα τα δύο παλικάρια βγήκαν από το αυτοκίνητο και κάλεσαν σε βοήθεια. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

Πίσω στο χώρο του ατυχήματος, από την σπασμένη κολώνα της ΔΕΗ, τόσο ο κορμός της, όσο και τα καλώδια βρέθηκαν καταμεσής της οδού, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία, έως ότου το συνεργείο της ΔΕΗ, διακόψει την παροχή ρεύματος και απομακρύνει την κολώνα. Κάτι που έγινε περίπου στις έξι, για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο δρόμο. Μικρής διάρκειας διακοπή ρεύματος υπήρξε στη συγκεκριμένη γραμμή παροχής, κάτι που αποκατέστησαν αργότερα οι τεχνικοί της ΔΕΗ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...