Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ηλεία: Καλοκαιριάζει! Πιθανόν τα πρώτα 30άρια στο τέλος της εβδομάδας – αναλυτική πρόγνωση


Καλοκαίρι θα μυρίσει τη νέα εβδομάδα στην Ηλεία και κυρίως το δεύτερο μισό αυτής. Το τριήμερο Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι αυξημένες νεφώσεις
kalokaiπου θα επικρατήσουν ίσως δώσουν πολύ τοπικές και ασθενείς βροχές, τίποτα όμως το αξιόλογο.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός από την Τετάρτη και κυρίως το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή όπου αναμένονται οι πρώτες ζέστες. Την Παρασκευή φαίνεται να "πιάνουμε" τα πρώτα 30άρια της φετινής χρονιάς!

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:


Την Τρίτη 23/4 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για πολύ ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε άνοδο. Το πρωί στους 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 24 με 25oC στα πεδινά, 21 με 22oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Τετάρτη 24/4 περιμένουμε ζεστό καιρό με αυξημένες νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα για πολύ ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 26 με 27oC στα πεδινά, 21 με 22oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς από ανατολικές διευθύνσεις.

Την Πέμπτη 25/4, περιμένουμε ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί στους 16 με 17oC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 27 με 28oC, πιθανόν τοπικά 29oC στα πεδινά, 24 με 25oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς από ανατολικές διευθύνσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Παρασκευή 26/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, μέγιστες τιμές 28 με 29oC, πιθανόν τοπικά 30oC στα πεδινά, 25 με 26oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...