Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αμαλιάδα: Αυτοκτονία στον Αμπελόκαμπο - Νεκρός 35χρονος που είχε εξαφανιστεί


egklamaΜια βασανισμένη ψυχή ταξίδεψε στην αιωνιότητα. Ένα 35χρονο παλικάρι που έδινε μάχη με τα προβλήματα της ψυχής και του μυαλού του, έβαλε τέλος στη ζωή του με έναν πυροβολισμό.
egklama1egklama2Ο 35χρονος Θ.Κ. που τις τελευταίες ημέρες είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Αμπελόκαμπου, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρός μέσα σε έναν πορτοκαλεώνα. Εκεί που συνήθιζε να μαζεύει πορτοκάλια για να προσφέρει στη γιαγιά του, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο άνθρωπος που τον εντόπισε. Ο 35χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες, από την περασμένη Πέμπτη συγκεκριμένα, οπότε και οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Ο 35χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του πατώντας την σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου και σημαδεύοντας την καρδιά του. Μέσα σε μια λίμνη αίματος, ανάμεσα στις πορτοκαλιές τον εντόπισε ένας κτηνοτρόφος και φίλος του που ενημέρωσε και την Αστυνομία. Το πρωί της Δευτέρας το μαντάτο της αυτοκτονίας του 35χρονου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην μικρή κοινωνία του Αμπελόκαμπου, που παρότι γνώριζε τα προβλήματα του άτυχου άντρα δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος με τους επιτελείς του, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας Γιάννη Σεϊντή, τον Αστυνομικό Διευθυντή του Επιτελείου της Α.Δ. Ηλείας Βασίλη Κυριακόπουλο, το διοικητή της Ασφάλειας Αμαλιάδας Σταύρο Πατσιά και άλλους αξιωματικούς. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως επρόκειτο για μια υπόθεση αυτοχειρίας, όμως κλήθηκε και μετέβη στο σημείο και η Ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την πρώτη αυτοψία και τη μετέπειτα νεκροψία – νεκροτομή.

Επιβεβαίωσε από τα ευρήματα πως επρόκειτο για αυτοκτονία, ο 35χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα κρατώντας το όπλο στα χέρια του. Ο θάνατός του εκτιμάται πως είχε επέλθει από 36 έως 48 πριν από την στιγμή που τον εντόπισαν, ίσως από το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρώτη ανάρτηση: 10:16 01/04
Τελευταία ενημέρωση: 22:02 01/04
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...