Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο καιρός στην Ηλεία: αναλυτική πρόγνωση



zestiksΟ Απρίλης φαίνεται να κάνει ποδαρικό την Δευτέρα με αυξημένες νεφώσεις και σχετικά δροσερό καιρό, ωστόσο, σοβαρή μεταβολή του καιρού περιμένουμε, βαθμιαία, από την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:


Την Δευτέρα 1η Απριλίου 2013, περιμένουμε αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανή βροχή τη νύχτα. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 12 με 13oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 18 με 19oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τρίτη 2/4, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Βροχές από το βράδυ. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24oC, πιθανόν τοπικά 25oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί με γρήγορη ενίσχυση σε θυελλώδεις 8 και πιθανόν πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Τετάρτη 3/4 περιμένουμε σοβαρή κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θερμοκρασία σε πτώση και ισχυρούς έως θυελλώδεις δυτικούς ανέμους.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...