Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πύργος: Κινδυνεύουν από αγέλη σκύλων στο Τραγανό!

Έτοιμοι να φτάσουν ακόμα και στη δικαιοσύνη είναι οι κάτοικοι του συνοικισμού Τραγανό στον Πύργο, οι οποίοι σε καθημερινή βάση ριψοκινδυνεύουν τις ίδιες τους τις ζωές αλλά και τις ζωές των παιδιών τους από μια αγέλη σκυλιών που έχει συγκεντρώσει στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του γείτονας της περιοχής.

Μάλιστα, χθες Δευτέρα η κατάσταση έφτασε στα άκρα και στο σημείο χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία, καθώς περίπου τριάντα κάτοικοι του Τραγανού συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την αδιαφορία του γείτονά τους. Το πρόβλημα με τα σκυλιά έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Τραγανού στο patrisnews, όταν αυτά επιτέθηκαν σε μια γυναίκα που διαμένει εκεί και σε παιδιά που περνούσαν με τα ποδήλατά τους.
Να σημειωθεί πως στον ιδιοκτήτη που φέρεται να εκτρέφει τα σκυλιά έγιναν αυστηρές συστάσεις από τους αστυνομικούς τη Δευτέρα, ενώ οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε ένδικα μέσα σε περίπτωση που συμβεί ξανά περιστατικό επίθεσης στην περιοχή.
ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com

patrisnews,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...