Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Βροχές και καταιγίδες σήμερα και αύριο - Που θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα


Χαλάει από σήμερα ο καιρός με βροχές, λασποβροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό. Σε ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα.

Μετά τις αρχικές του λιακάδες ο Απρίλης σιγά - σιγά αλλάζει πρόσωπο καθώς, σήμερα κυρίως αλλά και αύριο περιμένουμε συννεφιές με βροχές και καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά:

ΠΕΜΠΤΗ
Περιμένουμε στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα κυρίως στην Ηπειρο, την Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στις υπόλοιπες νοτιότερες περιοχές απο τη Λάρισα και κάτω, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικοβοιωτίας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ αλλά στα νοτιότερα πελάγη θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Οι άνεμοι από από το βράδυ θα γυρίσουν σε νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 4 εως 19 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 εως 20 βαθμούς, στα νοτιότερα ηπειρωτικά από 8 εως 22 βαθμούς και στα νησιά από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο ουρανο με βορειοδυτικούς ανέμους 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 εως 20 βαθμούς.

Ο καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης θα παρουσιάσει βελτίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...