Πύργος: Έντονη ανησυχία για τις συνεχείς κλοπές στα φανάρια της Φιλοθέης

Το πρόβλημα με τις συνεχείς κλοπές στα φανάρια της Φιλοθέης, έχουν καταντήσει πλέον καθημερινό φαινόμενο από τους αθίγγανους και ειδικά τα μικρά παιδιά που επαιτούν στο σημείο.
Μάλιστα ακόμα ένα κρούσμα προχθες το πρωί, προκάλεσε αναστάτωση τη στιγμή που ένας ανήλικος αθίγγανος άρπαξε ξαφνικά την τσάντα ανυποψίαστης γυναίκας μέσα από το αυτοκίνητό της, όταν η οδηγός περίμενε στον φωτεινό σηματοδότη.

Το περιστατικό συνέβη προχθες το πρωί, όταν ο ένας από τους ανήλικους αθίγγανους που βρίσκονταν στο σημείο, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, απασχολώντας την 60χρονη γυναίκα, ενώ ο δεύτερος με μεθοδικό τρόπο κατάφερε να αρπάξει την τσάντα από την θέση του συνοδηγού, χωρίς η οδηγός να αντιληφθεί το παραμικρό. 

Η γυναίκα, φάνηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς την κλοπή αντιλήφθηκαν δύο γυναίκες οδηγοί διπλανών αυτοκινήτων που περίμεναν στα φανάρια και κατάφεραν να πάρουν πίσω την τσάντα της 60χρονης όπου και της την παρέδωσαν λίγα μέτρα πιο κάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχες κλοπές που γίνονται στα φανάρια της εισόδου της πόλης του Πύργου είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο με τους οδηγούς να δηλώνουν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» την έντονη ανησυχία τους για τα σοβαρά περιστατικά.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ