ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ :ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

 




















Ποιός δεν θυμάται αυτό το γεγονός στο χωριό μας ,το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις και που πρώτο το μετέδωσε το blog ενημέρωσης του χωριού μας ..
http://neohorikillinis.blogspot.gr
http://neohorikillinis.blogspot.gr/2011/09/blog-post_5161.html 
Όπως μας έγινε γνωστό από το πρόεδρο της κοινότητας του χωριού μας του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ...
 
Αναβλήθηκε για τις 29 Ιανουαρίου 2014 ,λόγω τήρησης του προβλεπόμενου ωραρίου από τον γραμματέα της έδρας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας η εκδίκαση της υπόθεσης του Αλβανού υπηκόου D.A., ο οποίος φέρεται ότι στις 27/9/2011 μαζί με δύο ακόμα ομοεθνείς του – υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος έχει απελαθεί ενώ ο δεύτερος παραμένει ασύλληπτος – υπέστειλαν από τον ιστό της και έσκισαν την ελληνική σημαία, που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία Νεοχωρίου Κυλλήνης.
Μοναδικός μάρτυρας στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι
 ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νεοχωρίου κ. Νίκος Π. Ψυχογιός  ο οποίος σοκαρισμένος αντίκρισε τη γαλανόλευκη να κείτεται σκισμένη στο έδαφος της πλατείας του χωριού.
Το γεγονός που έκανε εντύπωση ήταν ότι κανείς άλλος πέραν του προέδρου Ν.Ψυχογιού του γιού του Παύλου Ψυχογιού και του συνηγόρου Κου Β.Παπαδόπουλου - που αξίζει να σημείωθεί όπως μας πληροφόρησε ο πρόεδρος προσφέρθηκε να δώσει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς - ΔΕΝ HTAN ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ  ΜΑΖΙ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ στον πρόεδρο και  ως συχωριανός .
Ο συνήγορος της Τ.Κ. Νεοχωρίου κ. Βασίλειος Γ. Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που διερχόμαστε ως Έθνος η ανάγκη προστασίας των εθνικών μας συμβόλων είναι ζήτημα υψίστης σημασίας. Η Ελληνική σημαία αποτελεί σύμβολο αγώνων, θυσιών, ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς, σύμβολο ενότητας και εθνικής ομοψυχίας. Γι’ αυτό λοιπόν απαιτείται η παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων, που απαξιώνουν και προσβάλουν με τις πράξεις τους τα εθνικά μας σύμβολα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ