Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ηλεία: Καιρός... για παραλία

paraliaΔεν έλειψαν οι λασποβροχές την Παρασκευή και μάλιστα σημειώθηκαν και λίγα αστραπόβροντα, ωστόσο τα φαινόμενα ήταν άνευ σημασίας.
Η υψηλότερη θερμοκρασία την Παρασκευή σημειώθηκε στην Ζαχάρω με 31 βαθμούς Κελσίου.

Θα υποχωρήσει σταδιακά η σκόνη κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την θερμοκρασία... για παραλία!

Η θερμοκρασία της θάλασσας αυτή την περίοδο είναι περίπου στους 20oC.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:


Σήμερα Σάββατο 18/5 περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει το μεσημέρι στους 32 με 33oC και πιθανόν τοπικά 34oC στα πεδινά, 28 με 29oC στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Κυριακή 19/5 περιμένουμε αρκετές νεφώσεις. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 17 με 18oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 29 με 30oC, πιθανόν τοπικά 31oC στα πεδινά, 27 με 28oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...