Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Στη Μανωλάδα οι περιπέτειες συνεχίζονται - Συνελήφθησαν τέσσερις Μπαγκλαντέζοι για εκβίαση ομοεθνή τους


manolaΣυνελήφθησαν χθες νωρίς το πρωί, στη Νέα Μανωλάδα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας
48, 38, 25 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.

Ειδικότερα ο 35χρονος που διαμένει μόνιμα στην Αττική, δέχθηκε τηλεφώνημα πριν από έξι μέρες, από άγνωστους δράστες οι οποίοι είχαν απαγάγει τον αδερφό του, στην Τουρκία και ζητούσαν την καταβολή σε συνεργούς τους, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, του χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ ως λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Για το σκοπό αυτό ο 35χρονος μαζί με έναν 42χρονο ομοεθνή του μετέβησαν χθες (6-5-2013) αργά το βράδυ, στη Νέα Μανωλάδα, προκειμένου να παραδώσουν σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους συνεργούς των απαγωγέων το χρηματικό ποσό.

Επειδή οι παθόντες κατείχαν μέρος των χρημάτων που απαιτούνταν ως λύτρα, δέχθηκαν επίθεση από τους τέσσερις συλληφθέντες με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

Οι δύο παθόντες μεταφέρθηκαν από Αστυνομικούς στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον τόπο του περιστατικού βρήκαν και κατέσχεσαν δύο μαχαίρια καθώς, δύο ξύλινα ρόπαλα, μία σιδερένια ράβδο και ένα ξύλινο μπαστούνι παιχνιδιού κρίκετ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...