Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Πύργος: 10χρονοι Ρομά σε σπείρα ανήλικων διαρρηκτών


romaΣυνελήφθησαν προχθές το απόγευμα (26-6-2013), στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τέσσερις Ρομά, ηλικίας 16, 13, 10 και 10 ετών,
σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για  διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ανήλικοι την 26-6-2013 το μεσημέρι, αφαίρεσαν από οικία 76χρονου στη Γαστούνη, μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με την οποία μετέβηκαν στη Φιλοθέη Πύργου, όπου και την απέκρυψαν σε πυκνή βλάστηση.

Στη συνέχεια οι τέσσερις δράστες, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν το δίκυκλο μοτοποδήλατο 22χρονου, ενώ διέρρηξαν ακόμα ένα σταθμευμένο όχημα και μία οικία, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους και τη σύλληψή τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 32χρονο πατέρα του ενός 10χρονου δράστη, κατηγορούμενο για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηλείας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...